Інтернет-Україна пропонує новий сучасний продукт, в сфері обслуговування клієнтів в Україні — хмаркове рішення LiraCRM.
LiraCRM являє собою новітню, спільну з нашими партнерами, розробку ефективного механізму управління роботою персоналу, управління взаємовідносинами з клієнтами, визначення ефективності рекламної компанії.

LiraCRM стане Вашим незамінним помічником у веденні бізнесу.

Основними перевагами LiraCRM є:

  • Систематизована база клієнтів
    LiraCRM — це насамперед систематизована і цілеспрямована система ефективного менеджменту. Впорядкована і систематизована база клієнтів, це перший крок до ефективного ведення бізнесу.
  • Готові бізнес-рішення
    Робота в CRM-системі передбачає ведення клієнта від першого дзвінка (створення первинного контакту) до завершальної стадії — результату (успішної реалізації товару чи послуги).
  • Зручний та зрозумілий інтерфейс
    Інтерфейс LiraCRM є доступним, зручним та зрозумілим для кожного користувача. Ми потурбувались про практичність та зручність пошуку інформації в системі LiraCRM.

LiraCRM — це новий рівень роботи Вашої компанії, запорука успіху Вашого бізнесу, впевненість у сьогоденні та далекому майбутньому.
Інтернет-Україна вже завоювала любов та довіру споживачів Інтернет-послуг та пропонує Вам новий рівень співпраці, позитивний погляд на ведення бізнесу, спільний шлях для досягнення успіху.