Програмний SIP-GSM шлюз «Lira» надає необмежені можливості масштабування і дозволяє створювати на будь-якому комп'ютері багатоканальні рішення шляхом встановлення необхідного числа GSM-модемів в USB-порт комп'ютера.

Переваги GSM-шлюзу:

1. Економія при дзвінках на мобільні номери.

Клієнти компанії мають можливість зі свого мобільного телефону зателефонувати на номер SIM-карти, яка встановлена в GSM-модем. Модем, в свою чергу, підключений до USB-порту комп'ютера.

SIP-GSM перенаправить їх виклик в корпоративну IP-мережу, і вони зможуть розмовляти з будь-яким офісом чи співробітником, підключеним до цієї мережі, в будь-якому місті.

Всі вихідні дзвінки на мобільні телефони в компанії можна направляти через GSM-модеми, що значно дешевше, ніж дзвінки з міських номерів.

2. Статистика дзвінків.

Зареєстровані GSM-модеми, їх активність і час останньої реєстрації можна побачити в Web-інтерфейсі IP-PBX.

3. Голосове привітання.

Вітати всіх абонентів буде голосове привітання IVR.

IVR-меню є ідеальним засобом для оперативного інформування клієнта про поточні акції, вирішення типових проблем і перенаправлення на різні відділи чи служби компанії.

4. Переадресація.

5. Запис всіх розмов.

Щоб контролювати всі переговори, Ви зможете записувати і прослуховувати абсолютно всі розмови, які велися через мобільні номери, підключені до GSM-модемів.

6. Вхідні/вихідні СМС через GSM-модеми.

Дана послуга дозволить Вам приймати СМС повідомлення (або відповіді) від Ваших абонентів, які Ви зможете отримувати на E-mail, на Ваш додаток (скрипт) або переглядати у Web-інтерфейсі.

7. Необмежені можливості масштабування.

НайменуванняВартістьКількість
Встановлення та налаштування системи 500 грн. (з ПДВ) 1
Абонентська плата (Підтримка до 3 модемів) 1500 грн. (з ПДВ) 12 місяців
Абонентська плата (Підтримка більше 3 модемів) 1800 грн. (з ПДВ) 12 місяців
Устаткування
Роутер на 7 SIM-карт - 1
USB-HUB на 7 портів - 1
3G Модем - 1

Для того, щоб придбати GSM-шлюз, Ви можете звернутися за контактами, які вказані на нашому сайті, або зробити дзвінок on-line. Наша компанія вже кілька років успішно надає GSM-послуги на ринку України.

GSM-шлюз, розшифровується як Groupe Special Mobile, отримав таку назву в Global System for Mobile Communications - загальноприйнятому глобальному цифровому стандарту для мобільного стільникового зв'язку. При його використанні канал за технологією TDMA розділяється, зберігаючи при цьому високу ступінь безпеки завдяки шифруванню з відкритим ключем.

Стандарт GSM був розроблений під егідою Європейського інституту стандартизації електрозв'язку (ETSI) наприкінці 80-х років.

Все більшого поширення останнім часом отримує мобільний зв'язок GSM. Тарифи, які вводяться операторами, дозволяють користуватися цими послугами всьому населенню України. Тому GSM-шлюз, який також називається GSM-міст дозволяє замість звичайних мобільних телефонів використовувати стаціонарні телефонні апарати, або використовувати для підключення лінію міні АТС.

У наші дні мобільний GSM зв'язок стає все більш поширеним і масово захоплює нішу на ринку зв'язку. Присутні оператори мобільного зв'язку пропонують безліч недорогих і привабливих тарифів, які дозволяють оптимізувати Ваші витрати на зв'язок.

Використовуючи мобільний GSM зв'язок сьогодні можна телефонізувати практично будь-який об'єкт, в який з якихось причин неможливо провести звичайну стаціонарну телефонію. У таких випадках допоможе GSM-шлюз з портом FXS, що дозволяє замість мобільних телефонів використовувати стаціонарні телефони або підключити додаткову лінію, яка буде працювати спільно з стаціонарними міськими лініями. Таким чином, є можливість надати співробітникам дешевий телефонний і міжміський зв'язок.

Якщо підключити декілька шлюзів до офісної АТС, то з'являється можливість організувати багатоканальну телефонну лінію, що є ще одним плюсом використання GSM-шлюзів.

GSM-шлюз

У сучасному світі важко уявити успішний бізнес без такого способу комунікації, як телефонний зв'язок. З появою мобільних телефонів стало можливим здійснювати дзвінки практично звідусіль, а не тільки з офісу. Однак звичайні проводові телефони все ще широко використовуються і щодня виникають ситуації, коли зателефонувати необхідно зі стаціонарного телефону на мобільний і навпаки.

Щомісяця кількість здійснених телефонних дзвінків співробітниками офісу обчислюється сотнями. В результаті, у компанії збільшуються витрати на телефонний мобільний зв'язок. Для їх зниження слід придбати спеціальне телекомунікаційне обладнання - GSM-шлюз, що підключається до телефонної лінії або до міні-АТС.

GSM-шлюзи підрозділяються на цифрові і аналогові, можуть мати один канал (на 1 SIM-карту) і кілька (максимально 32 каналу по 4 «сімки» на канал). Шлюз включається в корпоративну мережу зв'язку декількома способами. Його можна використовувати разом ще з одним пристроєм - SIM-банком, тоді кількість обслуговуваних SIM-карт буде обчислюватися сотнями, розташованими далеко від самого шлюзу.

Як же GSM-шлюз допомагає економити? У компанії, де шлюзу немає, телефонні дзвінки зі стаціонарного телефону потрапляють спочатку в міську телефонну мережу, і тільки потім в мережу оператора мобільного зв'язку. Вихідний дзвінок в такому випадку коштує дорого. Якщо ж в офісі шлюз підключений, наприклад, за безлімітним тарифом (необов'язково), то витрати на мобільний зв’язок дорівнюватимуть сумі оплати даного тарифу.

Враховуючи середні тарифи на міський і мобільний зв'язок, можна говорити про економію коштів в 2 рази і більше. Термін окупності обладнання близько 2-х місяців.

GSM-шлюз може бути задіяний для відправки SMS, обліку дзвінків та інших функцій, необхідних в роботі будь-якого офісу.

Ціна GSM-шлюзу

Отже, рішення купити GSM-шлюз прийнято. І це дійсно, відмінне рішення для Вашого бізнесу. Яке забезпечує дешевий мобільний зв'язок для Вашого офісу, GSM-шлюз допомагає економити бюджет. Проте ціни на самі GSM-шлюзи сильно варіюються, від дешевих до дорогих.

Як же зробити правильний вибір?

Виробників GSM-шлюзів у світі дуже багато (більше 40). Кожен з них позиціонує свій товар як один з кращих. А за умови, що найповніший список GSM-шлюзів, який представлений в інтернеті, налічує 192 моделі, стає зрозумілою складність вибору.

Часто покупці орієнтуються на ціну, купують дешеві моделі. Потім залишаються розчарованими, скаржаться на якість зв'язку, повертають товар.

Тому для правильного вибору орієнтуйтеся на той набір функцій, який Вам необхідний, почитайте відгуки в інтернеті, порадьтеся з тими, хто вже використовує GSM-шлюз. І навіть, якщо ціна обраної моделі спочатку здасться дорогою, надалі витрати окупляться сторицею.

Ми зі свого боку пропонуємо програмний шлюз SIP-GSM LIRA - високоякісне обладнання з набором усіх необхідних для Вашого бізнесу функцій. Ціна на даний шлюз повністю відповідає його якості.